Vilket bredband kan jag ha?

Du har förmodligen navigerat hit för att få svar på frågan: vilken internetleverantör kan jag ha? Den korta och relativt positiva svaret blir – de flesta.

Åtminstone om du är på jakt efter ett mobilt bredband. Där finns det egentligen inga hinder (om du inte bor långt ute i skogen utan täckning, såklart).

Det mobila bredbandet blir dessutom allt mer populärt var man än vänder sig idag. För det första, är du mer flexibel och med schyssta dealer som “fri surf” behöver du aldrig oroa dig för hur mycket data du har kvar.

Här är tre mobila bredband som du kan välja:

Hallon

Mobilt bredband
Billigaste bredband: 49kr i månaden
Surfmängd: 4 GB

Hos abonnemangsoperatören “Hallon” finner du marknadens billigaste bredband och mobilabonnemang, utan tvekan. Hastigheterna är inte bäst, men uppkopplingen är stabil och fungerar utmärkt för streaming och annan typ av surf.

Tre

Mobilt bredband & Fiber
Billigaste bredband: 149kr i månaden
Surfmängd: 15gb

Hos Tre får du ett ganska schysst mobilt bredband – till ett överkomligt pris. Är du däremot intresserad av
fri surf kommer du att behöva betala lite mer. Just nu ligger nämligen det obegränsade surfpaketet på 399kr. Dock erbjuds du något snabbare hastigheter än konkurrenterna.

Chili Mobil

Mobilt bredband
Billigaste bredband: 149kr i månaden
Surfmängd: 6 GB

Chili Mobil erbjuder bredband till dig som är ute efter ett flexibelt paket. Det billigaste abonnemanget ligger på 149kr, vilket såklart är bra. Men! Om du ökar investeringen till 299kr i månaden kan du ta del av fri surf! Vilket är väldigt billigt.

Har du aldrig registrerat dig hos en internetleverantör tidigare?

I regel är det ganska enkelt att registrera sig hos en ny bredbandsleverantör, men det kan vara lite ovant för den oerfarne. Om så är fallet kan vi rekommendera att du läser igenom vår guide om hur man skaffar bredband.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *