Bredband fiber bäst i test

En del bara ute efter billiga alternativ, medan andra vill veta vilken fiberleverantör som är bäst – oavsett vad det kostar.

Vi har tagit båda önskemålet i beaktning när vi har genomfört vårt våra tester.

Bredband fiber bäst i test

Du finner därför både billiga bredband, ihop med det massiva bredband fiber bäst i test. Det vill säga, vi har dels kollat på hur mycket bredband du faktiskt får – och satt detta i förhållande till hur mycket du betalar för det.

Så, vilket bredband med fiber är bäst i test? Den operatör som bjuder på snabbt bredband till ett schysst pris är Telenor. Förutom att de vann vårat test över bästa bredbandet, finner vi en generellt bra täckning över hela Sverige.

Bredband fiber bäst i test:

Telenor
#1 Bäst i test

100 Mbit/s – 1000 Mbit/s
Pris: 299kr upp till 599kr /mån

Wifi-router ingår
Ingen bindningstid

Ownit
#2

10 Mbit/s – 1000 Mbit/s
Pris: 169kr – 669kr /mån

Wifi-router mot avgift

A3
#3

100 Mbit/s – 1000 Mbit/s
Pris: 319kr – 649kr /mån

Router (mesh) kan läggas till.

Fiberleverantör

Oftast är det främst priset som skiljer sig mellan olika fiberleverantörer idag. Detta handlar främst om att näten har blivit både pålitligare och mer jämlika.

Det kan därför vara lönsamt att scanna av marknaden efter den billigaste leverantören av fiber då och då. Även, om du redan har ett internetabonnemang.

Oavsett om din jakt slutar med att du byter bolag – kommer du förmodligen tjäna på det i slutändan. Men gissningsvis, kommer din nuvarande leverantör av bredband vilja ha kvar dig som kund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.